Home / Sport / Rapid Brodoc este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat o pretendentă la titlu

Rapid Brodoc este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat o pretendentă la titlu

Rapid Brodoc a obținut ieri biletele pentru semifinalele Cupei României, după ce a învins-o ieri pe Hușana Huși, scor 2 – 1. Rezultatul este surprinzător, pentru că hușenii au fost învinși de o echipă la un pas de a pica în play-outul Ligii a IV-a.

Cei din Brodoc au reușit să deschidă scorul, iar tabela a rămas neschimbată până la pauză. Hușenii au reușit să înscrie în partea secundă, însă fără a schimba deznodământul partidei, deoarece adversarii au reușit să înscrie și în partea secundă.

S-a demonstrat încă o dată că fotbalul se joacă pe teren și nu pe hârtie. AS Hușana Huși nu a reușit să se impună, deși ocupă locul trei în Liga a IV-a, la doar cinci puncte de Racova Pușcași. FC Rapid Brodoc e în schimb pe opt, la egalitate de puncte cu FC 2007 Gârceni, care momentan este pe loc de play-out.

Este al doilea meci în care în mod aparent inexplicabil hușenii se împiedică de o adversară mult mai slab cotată. În campionat cele două au remizat, scor 0 – 0.

Celelalte douã meciuri din turul 2 al Cupei României vor avea loc pe 21 martie. Atunci vor avea loc disputele Juventus Fălciu – CSM FC Vaslui și Atletic Club Bârlad – Flacăra Muntenii de Sus. În semifinale învingătoarele acestor două partide și Rapid Brodoc se vor înfrunta între ele, dar și cu cea mai bună echipă de pe culoarul Ligii a V-a.

Liga a IV-a se va relua duminicã, 10 martie, cu etape sãptãmânale, pânã pe 27 aprilie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: