Home / Sport / Rapid Brodoc este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat o pretendentă la titlu

Rapid Brodoc este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat o pretendentă la titlu

Rapid Brodoc a obținut ieri biletele pentru semifinalele Cupei României, după ce a învins-o ieri pe Hușana Huși, scor 2 – 1. Rezultatul este surprinzător, pentru că hușenii au fost învinși de o echipă la un pas de a pica în play-outul Ligii a IV-a.

Cei din Brodoc au reușit să deschidă scorul, iar tabela a rămas neschimbată până la pauză. Hușenii au reușit să înscrie în partea secundă, însă fără a schimba deznodământul partidei, deoarece adversarii au reușit să înscrie și în partea secundă.

S-a demonstrat încă o dată că fotbalul se joacă pe teren și nu pe hârtie. AS Hușana Huși nu a reușit să se impună, deși ocupă locul trei în Liga a IV-a, la doar cinci puncte de Racova Pușcași. FC Rapid Brodoc e în schimb pe opt, la egalitate de puncte cu FC 2007 Gârceni, care momentan este pe loc de play-out.

Este al doilea meci în care în mod aparent inexplicabil hușenii se împiedică de o adversară mult mai slab cotată. În campionat cele două au remizat, scor 0 – 0.

Celelalte douã meciuri din turul 2 al Cupei României vor avea loc pe 21 martie. Atunci vor avea loc disputele Juventus Fălciu – CSM FC Vaslui și Atletic Club Bârlad – Flacăra Muntenii de Sus. În semifinale învingătoarele acestor două partide și Rapid Brodoc se vor înfrunta între ele, dar și cu cea mai bună echipă de pe culoarul Ligii a V-a.

Liga a IV-a se va relua duminicã, 10 martie, cu etape sãptãmânale, pânã pe 27 aprilie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: