Home / Sanatate / Bărbatul găsit intoxicat cu monoxid de carbon consumase canabis

Bărbatul găsit intoxicat cu monoxid de carbon consumase canabis

Elemente surprinzătoare, depistate de medici la unul dintre cei doi tineri din satul Crîng care au fost vinerea trecută la un pas de moarte, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Cei doi, un bărbat și o femeie, au fost găsiți în agonie și au fost transportați de urgență la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.

Medicii au avut o surpriză când au văzut rezultatele analizelor. Pe lângă o insuficiență renală depistată la bărbatul în vârstă de 27 de ani, testarea toxicologică a evidențiat și faptul că acesta consumase canabis.

„Testele toxicologice, la care a fost supus pacientul, au ieșit pozitive, ele indicând prezența în organism a unor barbiturice și a canabisului”, a declarat, pentru Est News, dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al Spitalului „Elena Beldiman”.

Starea bărbatului era destul de gravă din cauza insuficienței renale, de aceea a fost trimis de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, unde s-a luat decizia transferării pacientului la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași. Acesta se află în continuare într-o stare destul de gravă. La internare, bărbatul prezenta și un traumatism cranian, produs prin cădere, cel mai probabil.

În privința concubinei sale, în vârstă de 34 de ani, internată la secția Medicală a spitalului bârlădean, testele toxicologice au relevat că femeia nu a consumat niciun fel de substanțe psihotrope. Femeia acuză cefalee și dureri musculare și se află în continuare sub supraveghere medicală.

Cei doi concubini au fost găsiți în agonie vineri, la prânz, în locuința lor din satul Crîng, comuna Ciocani, de nașul de botez al copilului lor. Bărbatul a observat că părinții copilașului, care rămăsese la bunici din seara anterioară, nu s-au prezentat la botezul fiului lor, programat pentru acea zi. Nașul s-a alarmat și a mers de urgență la locuința acestora, unde i-a găsit într-o stare gravă, din cauza monoxidului de carbon degajat de o sobă neverificată. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cimitirele din Bârlad vor avea arhivă electronică și vor fi mai bine păzite

Cele două cimitire din Bârlad ...

Județul nostru, controlat de Organizația Mondială pentru Sănătatea Animală din cauza focarelor de pestă porcină africană

Județul Vaslui va fi verificat, ...

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: