Home / Justitie / Document de identitate fals descoperit la controlul de frontieră

Document de identitate fals descoperit la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean moldovean, asupra căruia s-a găsit, la controlul de frontieră, o carte de identitate falsă.

Ivan T., în vârstă de 35 de ani, a vrut să treacă frontiera în calitate de pasager într-un microbuz, cursă ocazională. La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentului de călătorie, polițiștii au descoperit asupra lui Ivan T., o carte de identitate similară celor eliberate de autoritățile române, având fotografia acestuia. S-a procedat la efectuarea unor verificări specifice în urma cărora s-a concluzionat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră prin intermediul unei cunoștințe, din Republica Moldova, plătind suma de 120 de euro, cu scopul de a găsi mai ușor un loc de muncă în Germania.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: