Google+
Home » Justitie » Document de identitate fals descoperit la controlul de frontieră

Document de identitate fals descoperit la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean moldovean, asupra căruia s-a găsit, la controlul de frontieră, o carte de identitate falsă.

Ivan T., în vârstă de 35 de ani, a vrut să treacă frontiera în calitate de pasager într-un microbuz, cursă ocazională. La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentului de călătorie, polițiștii au descoperit asupra lui Ivan T., o carte de identitate similară celor eliberate de autoritățile române, având fotografia acestuia. S-a procedat la efectuarea unor verificări specifice în urma cărora s-a concluzionat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră prin intermediul unei cunoștințe, din Republica Moldova, plătind suma de 120 de euro, cu scopul de a găsi mai ușor un loc de muncă în Germania.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: