Home / Sport / Spectacolul este la el acasă la “Winter Cup” Vaslui 2019

Spectacolul este la el acasă la “Winter Cup” Vaslui 2019

Cea mai mare competiție de fotbal în sală din zona Moldovei și una din cele mai importante din țară, Winter Cup Vaslui, ediția a VIII-a, a început vineri. După cum era de așteptat, cei care au ales să asiste la meciuri au avut parte de un veritabil spectacol fotbalistic. Au avut parte atât de scoruri fluviu cât și de răsturnări de scor.

Turneul este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, Federația Română de Fotbal, împreună cu un distribuitor de echipament sportiv și cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui.

Arbitrajele sunt asigurate de brigăzi foarte bune, formate din arbitri vasluieni precum și invitați din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț și Suceava.

S-au înscris 24 de echipe, dintre care 16 la Open si 8 la Under 19. La Turneul Open participă Alpinistii Vaslui, Racova Puscasi, Avânul Solesti si D.C Comercial Vaslui (grupa A), Victoria, Spartanii, Negresti si Cartier Puscasi (grupa B), Inter Traian, Red Star SDG, Atletic Bârlad si Fox Team Lipovãt (grupa C), Solidar Vaslui, SC 2000 Lipovãt, Inter Sport Vaslui si Dorobantii (grupa D).

La U19 participã Inter Traian U19, Golden Boys, FC Star si FC Bazar (grupa A), Vaslui Juniors, Solidar U19, ASA Vaslui si Vitis Suletea (grupa B).

Turneul Old Boys va debuta la finalul săptămânii, astfel că vasluienii interesați să ia pulsul competiției de pe teren sunt încă așteptați să se înscrie.

În faza a doua a competiției la Turneul Open se vor alătura și echipele din afara județului, în frunte cu campioana en-titre, Auto Driver Iași.

În primul meci de la “Winter Cup” Vasluienii protagoniștii au fost foarte darnici, fiind marcate zece goluri. Inter Traian U19 a dispus cu 8 – 2 de FC Bazar.

Golden Boys Bacău a reușit să își contureze prima victorie în partea a doua, scor final 4 – 1 cu Golden Boys.

Juniors Vaslui a pornit din trombă și avea deja la pauză avantaj de trei goluri în fața celor de la Solidar. Nu a slăbit pedala de accelerație nici în partea secundă, impunându-se în cele din urmă cu 8 – 0.

A urmat o partidă extrem de disputată între Vitis Șuletea și ASA Vaslui. După ce ambele echipe au marcat câte un gol pe repriză s-a ajuns la lovituri de departajare. A avut câștig de cauză ASA Vaslui, care a învins cu 2 – 1.

Atletic Club Bârlad s-a chinuit să spargă defensiva celor de la Red Star SDG, însă a reușit în cele din urmă o victorie clară, scor 3 – 0.

Inter Traian a reusit o victorie categorică. După ce avea 4 – 0 la pauză cu Fox Team, a reușit o repriză secundă chiar mai bună, scor final 9 – 0.

SC 2000 Lipovăț a fost și ea în mare formă, reușind să învingă tot cu 9 – 0 pe Dorobanții.

Alpinistii au reușit să întoarcă soarta meciului cu DC Comercial, scor final 2 – 1. DC a marcat prima, primele doua goluri venind in finalul primei reprize.

Racova Pușcași – Avântul Solești a fost 9 – 1 (4 – 1 la pauză). Pricop, golgheterul din 2018 a reușit un recital cu șapte goluri marcate.

Solidar – Inter Sport a fost 2 – 1. scor stabilit încă de la pauză. Eroul învingătorilor a fost Sebastian Țârțârău, care a reușit o dublă.

Cartier Pușcași a reușit să înscrie prima în partida cu Victoria, după care a mai pus în pericol poarta adversă de câteva ori. Cu toate acestea Petruț și Crăciun au întors scorul, după care Victoria a defilat, scor final 5 – 1 pentru aceasta.

ASA Vaslui – Solidar U19 a fost 3 – 1.

Un meci de-a dreptul dramatic a fost cel dintre Spartanii și Cartier Pușcași. La pauză era 1 – 1, iar Spartanii s-a distanțat spre final, scor 3 – 2, imediat după ce fusese egalată.

Inter Sport a câștigat detașat cu SC 2000 Lipovăț, scor final 5 – 2, după ce la pauză avea avantaj minim, scor 2 – 1.

Meciul dntre Racova Pușcași și DC Comercial a fost incendiar. Dubla lui Pricop a făcut diferența la pauză, când cei din Pușcași aveau 2 – 1. DC comercial a reușit să egaleze însă la 3, după care s-a detașat în învingătoare, mai marcând de două ori.

Meciul dintre Victoria și Negrești a avut o deschidere rapidă de scor, după ce Gabriel Crăciun a transformat pasa lui Petruț. Adversarii au reușit să restabilească egalitatea până la pauză, dar au cedat inițiativa în partea secundă, când au mai primit două goluri, scor final 3 – 1 pentru Victoria.

Inter Traian a trecut de Red Star SDG cu 3 – 1, într-un meci din cadrul Grupei C. Inter Traian avea deja 2 – 0 la pauză, după golurile lui Vlăduț Dudău și Cristian Sonea. Dudău a reușit golul doi în partea secundă.

Cele mai multe goluri au fost marcate în Victoria – Spartanii. Victoria era condusă la pauză cu 1 – 0, dar a revenit furibund în partea secundă, când a marcat de cinci ori fără a mai primi gol. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cupa Prieteniei la oină, găzduită de stadionul comunal din Pădureni

Stadionul comunal din Pădureni a ...

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: