Home / Social / Monica Anghel și Paula Seling, în concert de 8 martie, la Sala Polivalentă Vaslui. Intrarea este liberă

Monica Anghel și Paula Seling, în concert de 8 martie, la Sala Polivalentă Vaslui. Intrarea este liberă

Două dintre cele mai îndrăgite și talentate voci ale muzicii românești, Monica Anghel și Paula Seling, vor concerta, alături de tenorul Vlad Miriță, la Sala Polivalentă din Vaslui. Spectacolul este organizat de primărie cu ocazia zilei de 8 Martie, așa cum s-a obișnuit, deja, publicul din Vaslui în ultimii ani.

Primăria Vaslui a pregătit un cadou muzical de excepție și în acest an pentru doamnele și domnișoarele din Vaslui, și nu numai. Pe 8 martie, Sala Sporturilor va găzdui ”Concertul primăverii”, la care sunt așteptați toți vasluienii, indiferent de vârstă sau gusturi muzicale. Și asta pentru că cele trei mari vedete care vor urca pe scenă, respectiv Paula Seling, Monica Anghel și Vlad Miriță, au pregătit un repertoriu foarte variat care, cu siguranță, va încânta publicul. ”Cele mai frumoase capodopere vocale și instrumentale clasice, pop și pop-opera, coloane sonore din filme celebre și duete de excepție”, promit organizatorii spectacolului.

Concertul, care va dura aproximativ două ore, va începe la ora 17, iar intrarea va fi liberă. Ca și în anii din urmă, autoritățile locale au pregătit mici surprize tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor veni la spectacol. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: