Home / Sport / Real Junior Vaslui a cucerit marele trofeu la “Brașov Indoor Cup”

Real Junior Vaslui a cucerit marele trofeu la “Brașov Indoor Cup”

Micii fotbaliști de la Real Junior Vaslui au făcut un turneu fantastic la Brașov reușind să devină campioni la “Brașov Indoor Cup”, la categoria U9 (în vârstă de 9 ani sau mai mici), de o manieră categorică. Vasluienii au primit medaliile de aur după ce au dispus în finală de Juniorul Suceava, scor 3 – 1.

Parcursul fotbaliștilor pregătiți de Ciprian Amarandei si Rãzvan Beldiman a fost fără cusur. În faza grupelor vasluienii au spulberat opoziția. A fost 4 – 0 cu Kids Tâmpa Brașov, 6 – 2 cu CS Hunedoara și 13 – 1 cu Sport 4 All. În sferturi au învins cu 2 – 0 pe Aripi Bacău, după care au surclasat-o și pe Universitatea Craiova, cu 1 – 0.

Real Junior Vaslui a dat și portarul turneului, pe Denis Ciobanu.

Performanța reușită de vasluieni va fi recompensată cu o participare la un turneu exclusivist în Londra (Anglia), unde Real Junior Vaslui se va confrunta cu adversare de renume pe plan internațional.

“Felicitări copiilor și antrenorilor, mulțumiri părinților! Prin munca acestor copii minunați și a antrenorilor lor, prin eforturile părinților am câștigat încă o dată Brașov Indoor Cup! Mulțumim și organizatorilor pentru tot, inclusiv pentru turneul gratis din luna iunie de la Varna- Bulgaria!”, a declarat pentru Est News antrenorul Ciprian Amarandei.

Din echipa Real Junior Vaslui, campioană la “Brașov Indoor Cup” au făcut parte portarii Denis Ciobanu, Mihnea Cotaie și jucătorii de câmp Darius Tufă, Cristian Brânzã, Denis Teleche, Iustin Spânache, David Amarandei, Rãzvan Amarandei, Aleodor Rusu, Andrew Vasilicã, Vlad Dediu, Darius Gheorghiu si Alexandru Craievschi. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: