Home / Administratie / Romania vrea autostrazi. Iar Stefan Mandachi, antreprenor satul de promisiuni, ne invita la un protest

Romania vrea autostrazi. Iar Stefan Mandachi, antreprenor satul de promisiuni, ne invita la un protest

Nu exista cuvantul ”inspirational” in limba romana, dar daca vrei sa-l folosesti astazi, probabil ca e ok. Privind la filmuletul asta, nu ai cum sa nu te entuziasmezi, deprimi, enervezi, respectiv imbarbatezi un pic. Un antreprenor roman de succes, ca atatia altii, este frustrat ca statul roman freaca menta si doar ii ia impozitele, nu-l si ajuta.
Stefan Mandachi are o companie de cateva sute de angajati si locuieste in Suceava. Austostrazile care pleaca si duc la Suceava lipsesc cu desavarsire, asa ca omul a facut ce ar trebui sa facem cu totii: protesteaza.

Primul metru de autostrada din Bucovina iata ca a aparut. Numai ca a aparut facut chiar de Mandache si echipa sa. Iar pe 15 martie, la ora 15, vreme de 15 minute, acesta va inchide toate restaurantele sale, in semn de protest (si dezgust, indraznim sa completam noi). Iar invitatia la aceasta forma usoara de protest ne-o adreseaza tuturor. Ca nimeni n-are autostrazi ca lumea in tara asta.
Trageti chiulul pentru 15 minute, dragi cititori. Cu totii il tragem, in fiecare zi. Haideti ca, de data asta, sa o facem cu un scop clar: acela de a le aminti celor care conduc tarisoara asta ca suntem profund nemultumiti de cum isi fac jobul, de trei decenii incoace.

Sursa: https://www.iqads.ro/articol/45638/romania-vrea-autostrazi-iar-stefan-mandache-antreprenor-satul-de-promisiuni-ne

About Net Rex

x

Check Also

Noi sensuri unice pe cinci străzi din Vaslui pentru fluidizarea traficului rutier

Autoritățile vasluiene au decis să ...

Bârladul, un imens show-room pentru samsarii de mașini, cu îngăduința autorităților locale

O plimbare de la un ...

Pentru bani europeni, județul Vaslui a demarat procedura pentru readerarea la „Euroregiunea Siret – Prut – Nistru”

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: