Home / Justitie / Casierul Primăriei Vetrișoaia, prins beat criță la volan în timp ce se ducea la serviciu

Casierul Primăriei Vetrișoaia, prins beat criță la volan în timp ce se ducea la serviciu

Casierul Primăriei Vetrișoaia a fost prins beat turtă la volan de către polițiști în timp ce se ducea la serviciu, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Evident, angajatul primăriei a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal.

Surpriză mare pentru polițiștii de la Biroul Rutier Huși când, în urmă cu două dimineți, au găsit la volanul unei mașini un bărbat beat, în ciuda orei matinale. Și mai mare mirarea le-a fost când au constatat că cel care conducea era un angajat al Primăriei Vetrișoaia care venea la serviciu cu autoturismul personal într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult decât atât, Dorin Chircu, casierul instituției amintite, se deplasase cu mașina de la domiciliul său din comuna învecinată Berezeni spre locul de muncă.

Conducătorul auto a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție în timp ce se deplasa dinspre drumul național DN 24A spre Primăria Vetrișoaia, pe drumul județean din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii i-au luat permisul șoferului și au întocmit dosar penal pe numele acestuia pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce se afla sub influența alcoolului peste limita legală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: