Google+
Home » Invatamant » Copiii de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Bârlad și-au sărbătorit mamele

Copiii de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Bârlad și-au sărbătorit mamele

Emoția sărbătorii de 8 Martie, când, la grădiniță fiind, trebuia să recităm și să confecționăm felicitări pentru cea mai iubită persoană din viața noastră, nu se uită niciodată. Același sentiment l-au trăit și copiii de grădiniță care, ieri, au cântat și recitat versuri pentru mamele lor.

Mai multe grădinițe din Bârlad au organizat activități dedicate femeii, în special mamelor, bunicuțelor și educatoarelor preșcolarilor de la aceste unități de învățământ.

La Grădinița cu program prelungit nr. 9, de exemplu, pe lângă spectacolul de muzică și recitare susținut de fiecare grupă, au fost organizate și activități interactive. Mame și copii s-au transpus pentru câteva minute în lumea poveștilor și au comunicat minunat în cadrul unei activități minuțios organizate de educatoare.

„A fost o plăcere să fiu alături de copilul meu la grădiniță, să fim amândoi protagoniștii unui moment artistic. Dragostea și respectul pentru mamă se învață de pe acum, de la patru ani. Pe lângă familie, grădinița are un rol important în cultivarea acestor valori. A fost o zi specială pentru fetița mea, dar și mai specială pentru mine. E minunat să fii mamă!”, a spus emoționată o mămică a unui copil de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Bârlad.

Ziua de 8 Martie a fost marcată la inițiativa părinților, a mamelor preșcolarilor. Dacă în alte zile de sărbătoare, cum ar fi 1 Decembrie, Crăciunul, 24 Ianuarie, 1 Iunie, grădinițele nu au program, copiii și cadrele didactice petrecând în familie, pe 8 Martie copiii sunt la grădiniță și se bucură, împreună cu părinții, de momente inedite pregătite special pentru cele care le-au dat viață. (Mihaela NICULESCU)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: