Home / Justitie / Tânărul din comuna Oșești care a tăiat cu cuțitul o elevă, condamnat la patru ani de închisoare

Tânărul din comuna Oșești care a tăiat cu cuțitul o elevă, condamnat la patru ani de închisoare

Tânărul de 25 de ani din localitatea Pădureni (Oșești) care a pus pe jar autoritățile statului în urmă că un an, după ce a intrat cu un cuțit în școală și a amenințat cu moartea o profesoară iar apoi a sechestrat ore întregi o elevă de 14 ani pe care a și tăiat-o la o mână, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. La pedepsirea sa, judecătorii au luat în calcul nu mai puțin de opt infracțiuni comise la momentul respectiv de către individ.

Magistrații Tribunalului Vaslui au fost îngăduitori în privința tânărului care a creat un adevărat haos într-o unitate de învățământ la sfârșitul lunii martie 2018, atunci când a amenințat cu moartea o profesoară iar apoi a sechestrat ore întregi o elevă de 14 ani pe care a și tăiat-o la o mână. Astfel, Ionuț Nicușor Cucu a fost condamnat pentru nu mai puțin de opt infracțiuni: patru de ”amenințare”, pentru care a primit cât patru luni de închisoare, una de ”violare a sediului profesional” pentru că a intrat în școala unde învață Bianca patru de ”amenințare”, pentru care a primit cât patru luni de închisoare, una de ”violare a sediului profesional”, pentru că a intrat în școala unde învață fosta sa iubită, faptă pentru care a fost condamnat la nouă luni de închisoare, două de ”lovire sau alte violențe” pentru care a primit trei, respectiv opt luni de închisoare, și una de ”lipsire de libertate”, pentru care a primit pedeapsa cea mai mare, respectiv trei ani de închisoare. ”Se contopesc cele opt pedepse aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, pe care o sporește cu 1 an închisoare (1/3 din totalul de 3 ani închisoare al celorlalte șapte pedepse), rezultând pedeapsa finală de 4 (patru) ani închisoare, pe care inculpatul Cucu Nicușor Ionuț o va executa în regim de detenție”, se arată în sentința Judecătoriei Vaslui.

Hotărârea magistraților vasluieni a fost atacată la instanța superioară, însă Curtea de Apel Iași nu a admis contestațiile astfel încât sentința a rămas definitivă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: