Home / Administratie / ”Concertul Primăverii”, un superb cadou de mărțișor oferit de Primăria Vaslui

”Concertul Primăverii”, un superb cadou de mărțișor oferit de Primăria Vaslui

Primăria Vaslui a oferit publicului spectator din Vaslui iubitor de muzică de calitate un superb cadou de mărțișor, un spectacol memorabil intitulat sugestiv ”Concertul Primăverii” și desfășurat într-o zi cu semnificație aparte, 8 Martie. Pe scena Sălii Polivalente Vaslui, a cărei capacitate s-a dovedit mică pentru marea de spectatori venită la concertul oferit gratuit de autorități, au urcat nume de marcă ale muzicii românești, precum Monia Anghel, Paula Seling și tenorul Vlad Miriță.

A patra ediție a ”Concertului Primăverii” a reconfirmat așteptările publicului legate de un eveniment de exceptie. Dupa Gabriel Cotabiță, Ianna Novac, Ileana Șipoteanu, Gabriel Dorobanțu, Cezar Ouatu, Nico, Romeo Zaharia, Doina Moroșanu, Orchestra Simfonica a Filarmonicii din Ploiești și Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Botoșani, 2019 a adus la Vaslui nume de prim rang ale scenei românești: Monica Anghel, Paula Seling, Vlad Mirita, Andrei Tudor Band, Orchestra Simfonică ”Muzart”, sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Așadar, într-o distribuție dintre cele mai valoroase, spectacolul s-a derulat sub egida ”Centenarului”.

Sala arhiplină și căldura cu care vasluienii și-au primit artistii au condus la reacții dintre cele mai frumoase din parte invitaților la concert. Monica Anghel a felicitat sincer, în numele întregii sale echipe, inițiativa de excepție a organizatorilor pentru un proiect atât de ambițios care, într-o zi când se celebrează în toata lumea femeia, s-a derulat în conditii extraordinare la Vaslui. La rândul său, Paula Seling a ținut să multumească în mod deosebit tinerilor membri ai Orchestrei Simfonice ”Muzart”, coordonată de Beniamin Harii : ”Tineri extrem de talentați, care au ales sa studieze muzica în vremuri când ne confruntăm cu o diluare accentuată a adevaratelor valori. Ei au reușit, deși nu este deloc ușor sa studiezi un instrument.”

Timp de două ore cât a durat concertul, publicul a fredonat alături de interpreții de pe scenă, iar aplauzele furtunoase și sala ridicată în picioare le-au răsplătit invitaților din țară strădania de a fi impecabili pe scenă. ”Atmosfera pe care artiștii au găsit-o aici, la Vaslui, le va rămâne ca o frumoasă amintire demnă de povestit colaboratorilor lor din întreaga țară”, sunt convinși organizatorii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

SC CUP SA Bârlad, în toiul lucrărilor de montare a instalațiilor de iluminat pentru sărbători

Compania de Utilități Publice SA ...

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: