Home / Administratie / ”Concertul Primăverii”, un superb cadou de mărțișor oferit de Primăria Vaslui

”Concertul Primăverii”, un superb cadou de mărțișor oferit de Primăria Vaslui

Primăria Vaslui a oferit publicului spectator din Vaslui iubitor de muzică de calitate un superb cadou de mărțișor, un spectacol memorabil intitulat sugestiv ”Concertul Primăverii” și desfășurat într-o zi cu semnificație aparte, 8 Martie. Pe scena Sălii Polivalente Vaslui, a cărei capacitate s-a dovedit mică pentru marea de spectatori venită la concertul oferit gratuit de autorități, au urcat nume de marcă ale muzicii românești, precum Monia Anghel, Paula Seling și tenorul Vlad Miriță.

A patra ediție a ”Concertului Primăverii” a reconfirmat așteptările publicului legate de un eveniment de exceptie. Dupa Gabriel Cotabiță, Ianna Novac, Ileana Șipoteanu, Gabriel Dorobanțu, Cezar Ouatu, Nico, Romeo Zaharia, Doina Moroșanu, Orchestra Simfonica a Filarmonicii din Ploiești și Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Botoșani, 2019 a adus la Vaslui nume de prim rang ale scenei românești: Monica Anghel, Paula Seling, Vlad Mirita, Andrei Tudor Band, Orchestra Simfonică ”Muzart”, sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Așadar, într-o distribuție dintre cele mai valoroase, spectacolul s-a derulat sub egida ”Centenarului”.

Sala arhiplină și căldura cu care vasluienii și-au primit artistii au condus la reacții dintre cele mai frumoase din parte invitaților la concert. Monica Anghel a felicitat sincer, în numele întregii sale echipe, inițiativa de excepție a organizatorilor pentru un proiect atât de ambițios care, într-o zi când se celebrează în toata lumea femeia, s-a derulat în conditii extraordinare la Vaslui. La rândul său, Paula Seling a ținut să multumească în mod deosebit tinerilor membri ai Orchestrei Simfonice ”Muzart”, coordonată de Beniamin Harii : ”Tineri extrem de talentați, care au ales sa studieze muzica în vremuri când ne confruntăm cu o diluare accentuată a adevaratelor valori. Ei au reușit, deși nu este deloc ușor sa studiezi un instrument.”

Timp de două ore cât a durat concertul, publicul a fredonat alături de interpreții de pe scenă, iar aplauzele furtunoase și sala ridicată în picioare le-au răsplătit invitaților din țară strădania de a fi impecabili pe scenă. ”Atmosfera pe care artiștii au găsit-o aici, la Vaslui, le va rămâne ca o frumoasă amintire demnă de povestit colaboratorilor lor din întreaga țară”, sunt convinși organizatorii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: