Home / Sport / Debut în forță pentru toate echipele de pe podium în returul Ligii a IV-a de fotbal

Debut în forță pentru toate echipele de pe podium în returul Ligii a IV-a de fotbal

Prima etapă din returul Ligii a IV-a de fotbal a fost lipsită de surprize, primele trei clasate reușind victorii clare.

Liderul Racova Pușcași a dispus de FC Vulturești, scor 3 – 1, după ce era condusă la pauză. CSM FC Vaslui a învins în deplasare la Juventus Fălciu, scor final 0 – 4. După o primă repriză săracă în goluri, la finalul căreia galben verzii aveau avantaj minim, aceștia s-au dezlănțuit în partea secundă. Cel mai spectaculos meci al etapei a fost cel dintre Sporting Bârld și Hușana Huși, meci cu șase goluri. Hușenii au câștigat în extremis ambele reprize. După ce la finalul primelor 45 de minute aveau 1 – 0, în partea secundă misiunea acestora a fost mult mai grea. Au primit două goluri, însă au marcat de trei ori, pentru a-și adjudeca toate punctele.

Flacăra Muntenii de Sus a profitat de înfrângerea celor de la FC Vulturești și a urcat pe locul patru grație victoriei obținute. Muntenarii au învins cu 2 – 1 pe Vitis Șuletea, după o primă repriză fără goluri.

Atletic Club Bârlad a învins fără drept de apel pe ACS Moara Domnească, scor 5 – 1 (4 – 0). Grație acestui rezultat bârlădenii rămân pe loc de play-off, la doar cinci puncte de podium.

FC Rapid Brodoc și FC 2007 Gârceni s-au anulat reciproc, pentru a obține o remiză, rezultat care nu prea ajută pe niciuna. Ambele luptă să evite play-out-ul. A fost 2 – 2, după ce la pauză era 1 – 1.

Pe primul loc în Liga a IV-a este Racova Pușcași, cu 30 de puncte. Completează podiumul CSM FC Vaslui, cu 27 de puncte și Hușana Huși, cu 25 de puncte. Urmează Flacăra Muntenii de Sus, cu 22 de puncte, FC Vulturești, cu 21 și Atletic Club Bârlad, cu 20 de puncte. Trei echipe au același număr de puncte, 14. Este vorba despre FC Rapid Brodoc, Vitis Șuletea și FC 2007 Gârceni. Sporting Bârlad e pe 10, cu opt puncte. În subsolul clasamentului mai sunt ACS Moara Domnească și Juventus Fălciu, cu 6, respectiv 5 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: