Google+
Home » Administratie » Flori, culoare și mizerie, de 8 Martie în zona Stadion din Bârlad

Flori, culoare și mizerie, de 8 Martie în zona Stadion din Bârlad

Șanse mici, ca unii comercianți bârlădeni să se civilizeze, mai ales dacă autoritățile locale nu iau măsuri coercitive, care să-i usture la buzunare.

Deși problema mizeriei din zona Stadion, în perimetrul în care se vând mărțișoare și flori de 1 și 8 Martie, este cronică, de ani de zile, aceasta nu a fost rezolvată.

„După ce își încheie ziua de lucru la tarabă, comercianții fug de rup pământul spre casă. Nici prin cap nu le trece să curețe locul de resturile de flori, hârtii, ambalaje etc. Eu cred că Primăria le pune în vedere, fie și formal, că trebuie să asigure curățenia locului închiriat, dar comercianții de mărțișoare și flori nu iau în considerație acest aspect. Dar știți de ce? Fiindcă niciodată nu au primit amenzi pentru că nu și-au curățat spațiul din jurul tarabei”, a opinat un cetățean care a surprins câteva imagini suficient de convingătoare, chiar pe 8 Martie.

În afară de verificarea documentelor de către Poliția Locală, comercianții nu au mai fost „deranjați” altfel. Cei care au restabilit curățenia în zonă au fost muncitorii de la salubritate, care au măturat gunoaiele în urma comercianților necivilizați. (M.N.)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: