Home / Justitie / Trupul unei femei violată și ucisă, găsită pe un câmp, în nordul județului. Autorul este căutat de anchetatori

Trupul unei femei violată și ucisă, găsită pe un câmp, în nordul județului. Autorul este căutat de anchetatori

O femeie de 50 de ani, din localitatea Ghergheleu (Codăești) a fost găsită moartă pe un câmp, la câțiva kilometri de casă, după ce, se pare, ar fi fost dispărută de acasă de vreo trei zile. Anchetatorii au constatat, în urma primelor investigații, că victima ar fi fost violată și apoi omorâtă, poliția, sub coordonarea unui procuror, efectuând cercetări pentru identificarea autorului.

Caz de crimă și viol în nordul județului. Victimă este o femeie de 50 de ani, găsită moartă pe un câmp dintre localitățile Ghergheleu, satul de domiciliu, și Iaz, din comuna Solești. Cel care a dat peste cadavru a fost un bărbat care trecea prin zonă, acesta alertând autoritățile. Echipajul medical deplasat la caz a constatat decesul femeii, trupul neînsuflețit al acesteia fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui. În urma efectuării necropsiei, autopsierii au constatat că moartea femeii a fost una violentă.

”Având în vedere că există suspiciunea unor infracțiuni de viol și omor, cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care vor continua cercetările”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, vor efectua cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor celor două infracțiuni. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: