Google+
Home » Social » Camera de Comerț Vaslui organizează un seminar dedicat fiscalității

Camera de Comerț Vaslui organizează un seminar dedicat fiscalității

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va organiza vineri, 15 martie 2019, începând cu ora 10.00, un seminar despre fiscalitate în anul 2019. Evenimentul dedicat noutăților din domeniu va avea loc în sala de conferințe din sediul CCIA Vaslui și se adresează tuturor celor care operează cu Codul Fiscal.

Seminarul va fi susținut de către Adrian Bența, consultant fiscal și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Adrian Costea, consilier în cadrul CCIA Vaslui, a precizat că se dorește organizarea unui seminar intensiv și interactiv, bazat pe studii de caz, întrebări și răspunsuri.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate teme precum noile prevederi ale Codului Fiscal, cu aplicare de la 1 ianuarie 2019; noul regim fiscal privind deducerea cheltuielilor cu dobânzile; regimul sponsorizărilor; noul salariu minim și diferențierile acestuia. Regimul special din construcții. Angajare zilieri; impozitarea microîntreprinderilor; studii de caz – TVA; impozitarea monedelor electronice; teme și situații punctuale propuse de participanți.

„Printre beneficiile participanților la seminar se numără actualizarea informației, cunoașterea de puncte de vedere, interpretări și abordări. Așteptăm la eveniment manageri de firme, specialiști în finanțe-contabilitate, specialiști în domeniul financiar din societăți comerciale, dar și din instituții publice. Participanții vor putea propune teme și subiecte de dezbatere pe situații punctuale, întâlnite în această activitate. În acest fel punem față în față toți actorii implicați, manageri și oameni din administrație pentru a cunoaște implicațiile fiscalității”, a spus Adrian Costea. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: