Home / Sport / Gimnastele bârlădene s-au remarcat la Cupa “Mica gimnastă”

Gimnastele bârlădene s-au remarcat la Cupa “Mica gimnastă”

Nu mai puțin de 15 gimnaste de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad au participat sâmbătă la prima ediție a Cupei “Mica Gimnastă”. Bârlădencele au cucerit premiul pentru cele mai mici gimnaste din concurs, cea mai bună execuție la sol și cea mai bună dificultate la sol.

CSS Bârlad a fost reprezentată la Cupa “Mica Gimnastă” de Florina Trica, Otilia Iordache, Ana Necula, Anastasia Dumitrașcu, Ariana Olaru, Daria Cazacu, Daria Bigu, Maria Căldăraru, Maria Drestaru, Georgiana Avram, Miriam Giușcă, Teodora Pomana, Andra Bucatari și Ilona Balan.

Competiția face parte din proiectul interjudețean „Minigim – Copiii de azi, campionii de maine”, derulat de secția de gimnastică din cadrul CSS Bârlad, adresat micuțelor gimnaste cu vârsta cuprinsă între șapte și opt ani. În total au participat 80 de mici gimnaste de la CSȘ Focșani, SCM Bacău, LPS „Nadia Comăneci” Onești, CSM Onești, CSȘ Buzău și CSȘ Bârlad.

“A fost o competiție dedicată sportivelor care nu au vârstă regulamentare pentru a participa la competițiile naționale FRG și a avut ca scop acumularea experienței competiționale extrem de importantă în gimnastica. Micuțele gimnaste au acumulat o experiență binevenită și au fost răsplătite pentru efortul lor. S-au acordat premii speciale pentru fiecare echipa. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături: sportive, antrenori, părinți, Primăria Municipiului Bârlad și presei bârlădene. Competiția a fost un succes și așteptăm cu nerăbdare ediția următoare, care va fi cu siguranță mai reușită.”, a declarat pentru Est News Ana Maria Iordache, șefa catedrei de gimnastică de la CSS Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: