Home / Invatamant / O noua amânare: Sala de sport a Școlii „Episcop Iacov Antonovici” nu corespunde la securitatea privind incendiile

O noua amânare: Sala de sport a Școlii „Episcop Iacov Antonovici” nu corespunde la securitatea privind incendiile

de Mihaela NICULESCU

Elevii și profesorii de educație fizică de la Școala „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad mai au de așteptat până când se vor putea bucura de cea mai modernă sală de sport școlară din județ, deși lucrările au fost finalizate în toamna anului trecut, cu o întârziere de mai bine de un an față de termenul stabilit în contract.

După o primă verificare a documentelor privind sala de sport, comisia de recepție din cadrul Companiei Naționale de Investiții (CNI), care a finanțat lucrările, a revenit joi pentru recepția construcției. Din păcate, nu și-a dat avizul pentru darea în folosință a noii săli de sport, deoarece constructorul botoșănean care a ridicat obiectivul nu a folosit materialele potrivite pentru realizarea sistemului de securitate la incendii.

În acest context, echipa CNI va reveni peste o lună la Bârlad, pentru a verifica dacă firma constructoare a remediat problemele constatate. Până atunci, constructorul va trebui să îndeplinească toate cerințele impuse de CNI pentru ca reprezentanții acesteia să semneze recepția lucrării.

Primăria Bârlad, dar mai ales elevii și profesorii de la Școala „Episcop Iacov Antonovici” așteaptă cu nerăbdare inaugurarea sălii de sport, cea mai mare și modernă sală de sport școlară din județul Vaslui. Autoritățile locale speră ca acest obiectiv important să fie predat în curând Primăriei și apoi școlii, pentru ca în luna mai sala să găzduiască o nouă ediție a Cupei „Andreea Răducan” la gimnastică.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: