Google+
Home » Justitie » Doi tineri reținuți, după ce i-au furat unui bucureștean bijuteriile, telefonul și portofelul în timpul unui bal la Căminul cultural din Epureni

Doi tineri reținuți, după ce i-au furat unui bucureștean bijuteriile, telefonul și portofelul în timpul unui bal la Căminul cultural din Epureni

Doi tineri, un bărbat de 18 ani din comuna Epureni și o femeie de 19 ani din comuna Ciocani, au fost reținuți pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi erau căutați de polițiști încă de pe 27 decembrie 2018, după ce un bărbat din București, în vârstă de 35 de ani, a făcut plângere împotriva lor, acuzându-i că l-au bătut, după care i-au furat bijuteriile, un telefon mobil și portofelul. Agresiunea s-a petrecut în timpul unui bal oganizat la Căminul cultural din comuna Epureni.

Tâlharii au fost reținuți luni de către polițiști pentru 24 de ore, iar ieri au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: