Home / Justitie / Autocar cu călători care venea din Anglia, implicat într-un accident în Sălcioara

Autocar cu călători care venea din Anglia, implicat într-un accident în Sălcioara

Un autocar cu călători efectua o cursă ocazională între Anglia și Chișinău a fost implicat într-un accident de circulație pe raza localității Sălcioara, după ce șoferul unei mașini a ieșit în drumul european fără să se asigure corespunzător. Din fericire, nu au existat victime datorită șoferului mijlocului de transport în comun care a tras de volan pentru a evita o coliziune cu posibile consecințe grave cu autoturismul a cărui conducător auto s-a ales, în final, cu o amendă de 870 de lei.

Accident la un pas de tragedie pe raza localității Sălcioara, de pe drumul european E 581. Și asta după ce un tânăr de 29 de ani, din Viișoara, a ieșit cu mașina în artera principală dinspre localitatea Banca, cu intenția de a vira spre Bârlad, fără a se asigura corespunzător. În consecință, un autocar a cărui șofer de 39 de ani, din Iași, a acroșat mașina și a ajuns până aproape de acostamentul de pe sensul opus de mers, evitând astfel impactul frontal, care ar fi putut fi fatal, cel puțin pentru tânărul de 29 de ani.

Nici unul din cei șase pasageri aflați în autocar nu a fost rănit, la fel ca și în cazul celor doi conducători auto. Aceștia din urmă au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, pe o perioadă de 60 de zile, tânărului de 29 de ani pentru neacordare de prioritate. De asemenea, șoferul în cauză a fost amendat cu 870 de lei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: