Home / Politic / Parlamentarii vasluieni, chemați la discuții de oamenii de afaceri din județ. ”Vrem dialog pașnic. Nu schingiuim pe nimeni”

Parlamentarii vasluieni, chemați la discuții de oamenii de afaceri din județ. ”Vrem dialog pașnic. Nu schingiuim pe nimeni”

Vineri, 5 aprilie 2019, în Sala Mare a Palatului Administrativ, va fi avea loc o întâlnire de lucru între oamenii de afaceri și parlamentarii din județul Vaslui.

Evenimentul va fi organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui, la dezbateri urmând să fie dezbătute mai multe teme: modificările aduse Codului Fiscal – implicații privind activitatea operatorilor economici; învățământul dual – necesitatea modificării reglementărilor în baza cărora funcționează acest sistem; dezvoltarea infrastructurii și implicațiile ei economice pentru dezvoltarea Regiunii Nord Est.

Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui, a spus că tematicile de discuție sunt propuse de către oamenii de afaceri, care cunosc cel mai bine implicațiile în economia reală a ultimelor modificări legislative. La manifestare vor fi invitați toți parlamentarii județului Vaslui, indiferent de culoarea politică.

“Nu este bine că se fac modificări de legislație la alte modificări. În prealabil, ar trebui să aibă loc discuții la Banca Națională a României și la Camera de Comerț și Industrie a României. Am avut ani în care Codul Fiscal a fost modificat de 250-300 de ori, iar aceste măsuri dau peste cap mediul de afaceri. Așteptăm la această întâlnire în jur de 100 de persoane din economie, administrație, servicii deconcentrate, oficialități publice etc. Am pus acest eveniment într-o vineri, pentru ca parlamentarii să nu comenteze că nu pot veni. Ne dorim un climat prietenos de discuții, nu schingiuim pe nimeni. Vrem să abordăm domenii precum agricultura, serviciile, atragerea fondurilor europene și implicațiile la nivel local a acestor investiții. Județul Vaslui atrage fonduri europene și are nevoie de câteva miliarde de euro pentru dezvoltare unor capacități de producție”, a spus Ionel Constantin. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pasarelă peste calea ferată în zona depozitelor de la Leguvas și pasaj subteran în Crucea Gării din Vaslui

O pasarelă peste calea ferată ...

Primarul de Vaslui se gândește să desființeze Poliția Locală

Poliția Locală ar putea fi ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: