Google+
Home » Social » Copil de un an, transportat în stare gravă la București, cu 80% arsuri pe corp, în urma unui incendiu

Copil de un an, transportat în stare gravă la București, cu 80% arsuri pe corp, în urma unui incendiu

Un copil în vârstă de 12 luni, din localitatea Emil Racoviță, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui incendiu care a cuprins locuința în care se afla. Autoritățile au solicitat transferul copilului cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși București din cauza arsurilor grave suferite.

Tragedie în localitatea Emil Racoviță, acolo unde un copil de un an a fost surprins într-o locuință cuprinsă de flăcări. Bebelușul a suferit arsuri pe cea mai mare parte a corpului, așa după cum au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Pentru a nu se pierde timp, copilul a fost transportat de primarul comunei până la drumul național din comuna învecinată, de unde echipajul medical l-a preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Copilul a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului. În aceste condiții, s-a solicitat transferul pacientului cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși București”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Florin Burghelea.

Pompierii care intervin pentru stingerea incendiului la casa cuprinsă de flăcări în localitatea Emil Racoviță nu ne-au putut preciza cum a luat foc locuința și nici condițiile în care a suferit copilul acele arsuri. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: