Home / Sport / Sporting Juniorul Vaslui a fost eliminată din Cupa României, dar are șanse în campionat

Sporting Juniorul Vaslui a fost eliminată din Cupa României, dar are șanse în campionat

Sporting Juniorul Vaslui, pregătită de Cornel Cracea si Costinel Botez, a ratat accederea în semifinalele Cupei României U19, după ce a pierdut în sferturi, scor 1 – 4 cu ACS Petrosport Ploiești. Adversara era accesibilă, dat fiind că în campionat vasluienii i-au surclasat pe ploieșteni cu 3 – 2, însă celor de la Sporting Juniorul nu le-a ieșit de această dată mai nimic, ploieștenii profitând în schimb de ocaziile avute. Vasluienii sperau să ajungă și în acest an în careul de ași, ca în 2018, când au fost eliminați în semifinale de Viitorul Constanța.

Reprezentanta județului nostru arată bine însă în Liga Elitelor U19, unde ocupă locul trei, la doar un punct de Viitorul Constanța și patru de Dinamo București. Etapa trecută, în startul returului, vasluienii au zburdat pe teren și au învins-o pe Sport Team București cu 3 – 0. Pe lângă golurile marcate Sporting Juniorul Vaslui a avut multe alte ocazii importante. Cu șapte victorii și doar două înfrângeri în competiție, vasluienii sunt candidați serioși pentru accederea în etapa semifinală, unde participă primele două clasate din Seria Est și Seria Vest. Următoarea partidă din campionat va avea loc sâmbătă, când elevii lui Cracea și Botez vor juca în deplasare, cu Steaua București, de la ora 12.00.

Lider în seria Est a Ligii Elitelor U19 este Dinamo București, cu 28 de puncte. Completează podiumul FC Viitorul Constanța și Sporting Juniorul Vaslui, cu 25, respectiv 24 de puncte. Șanse bune pentru calificare mai păstrează și Petrosport Ploiești, cu 21 de puncte. FCSB e pe cinci, cu 17 puncte, urmată de Steaua București, cu 12 puncte. ACS Sport Team București are 9 puncte, iar Ceahlăul Piatra Neamț și Csikzereda Miercurea Ciuc 2 câte 4. Lanterna roșie LPS Galați are doar un punct. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: