Home / Invatamant / Trei elevi de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, calificați pentru faza națională a Olimpiadelor Tehnice

Trei elevi de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, calificați pentru faza națională a Olimpiadelor Tehnice

Rezultate bune, anul acesta, pentru elevii participanți la olimpiadele județene tehnice și pentru profesorii coordonatori de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad.

Valentin Petru Cariman, din clasa a XI-a E a Liceului „Alexandru Ioan Cuza”, s-a calificat pentru Olimpiada Națională de Electronică. Elevul a fost pregătit de profesorii Mihaela Ilie, Ioniță Grigoraș, Iuliana Marian și Elena Bejinariu.
Tot la faza națională, însă a Olimpiadei de Textile și pielărie, s-a calificat și Simona Blioju, elevă în clasa a XII-a T, sub îndrumarea profesorilor Gabriela Bujoreanu, Cristina Negru și Magdalena Ibănescu.
O evoluție bună a avut și Oriana Noemi Pascal, din clasa a XII-a P, care a obținut un punctaj bun la faza județeană a Olimpiadei de Industrie alimentară, astfel încât s-a calificat pentru etapa națională. Oriana a fost îndrumată de profesoara Constanța Chedică.
Aceste rezultate sunt mai mult decât onorante, având în vedere numărul mare de licee cu profiluri tehnice, dar și numărul de elevi calificați pentru olimpiadele tehnice naționale. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: