Home / Justitie / Acțiuni de prevenire ale Poliție Rutiere, cu surprize. Șoferi găsiți cu nereguli grave

Acțiuni de prevenire ale Poliție Rutiere, cu surprize. Șoferi găsiți cu nereguli grave

Acțiunile de preventive ale polițiștilor de la Rutieră desfășurate, joi, pe mai multe străzi din județ, în cadrul unei campanii naționale pe linia conștientizării purtării centurii de siguranță au fost pline de surprize. Pe lângă micile abateri, agenții au descoperit cazuri grave de încălcare ale legii, cum ar fi lipsa inspecției tehnice periodice (ITM) sau depășirea numărului de călători în mijloacele de transport în comun față de cel prevăzut de certificatul de înmatriculare.
Agenții și ofițerii din cadrul structurilor de Poliție Rutieră Vaslui au făcut surprize neplăcute unor șoferi pe care, de fapt, îi opriseră pentru a le spune despre importanța purtării centurii de siguranță. Și asta după ce polițiștii au găsit conducători auto care aveau inspecția periodică expirată ori aveau mai mulți călători în mijloacele de transport în comun față de numărul de persoane prevăzut în certificatul de înmatriculare.
“Pe timpul activităților de prevenire, s-au identificat și cazuri de încălcare mai gravă a prevederilor Codului Rutier. În aceste cazuri, s-au aplicat sancțiuni contravenționale și dispuse măsuri complementare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Pe lângă amenzi, polițiștii au ridicat, în unele cazuri, plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: