Home / Sport / FC Vulturești – Flacăra Muntenii de Sus, cap de afiș în Liga a IV-a

FC Vulturești – Flacăra Muntenii de Sus, cap de afiș în Liga a IV-a

Duminică, de la ora 11.00, vor avea loc meciurile din cadrul etapei a 13-a a Ligii a IV de fotbal. Cel mai spectaculos meci se anunță a fi cel dintre FC Vulturești și Flacăra Muntenii de Sus, ambele clasate pe loc de play-off. Muntenarii sunt doar la trei puncte de podium, în timp ce FC Vulturești este la patru puncte de locul trei.

Ambele echipe au ajuns în fruntea clasamentului datorită unui joc bun atât pe faza de apărare, cât și în atac, însă fiecare excelează la alt capitol. Flacăra Muntenii de Sus are a treia cea mai bună apărare, cu doar 14 goluri primite. Rămâne de văzut dacă va reuși să reziste totuși asediului celor de la FC Vulturești, care au al doilea atac din campionat, cu 33 de goluri marcate în 12 etape. În tur a avut câștig de cauză Flacăra Muntenii de Sus, care a învins cu 2 – 0.

Juventus Fălciu – Atletic Club Bârlad este și el un meci interesant, pentru că dacă vor învinge bârlădenii vor urca un loc în clasament. Nu au cum să ajungă pe patru, chiar dacă FC Vulturești – Flacăra Muntenii de Sus se termină remiză, deoarece la egalitate de puncte cu Flacăra Muntenii de Sus ar avea un golaveraj mai slab.

Liderul Racova Pușcași are meci cu FC Gârceni, ocupanta locului nouă. CSM FC Vaslui are și ea meci ușor pe hârtie, cu Sporting Bârlad, echipa de pe 10. AS Hușana Huși va primi vizita celor de la FC Rapid Brodoc, ocupanta locului șapte.

Vitis Șuletea și-ar putea consolida un loc de play-off dacă va reuși să învingă pe ACS Moara Domnească, ocupanta locului 11.

Pe primul loc în Liga a IV-a este Racova Pușcași, cu 30 de puncte. Completează podiumul CSM FC Vaslui, cu 27 de puncte și Hușana Huși, cu 25 de puncte. Urmează Flacăra Muntenii de Sus, cu 22 de puncte, FC Vulturești, cu 21 și Atletic Club Bârlad, cu 20 de puncte. Trei echipe au același număr de puncte, 14. Este vorba despre FC Rapid Brodoc, Vitis Șuletea și FC 2007 Gârceni. Sporting Bârlad e pe 10, cu opt puncte. În subsolul clasamentului mai sunt ACS Moara Domnească și Juventus Fălciu, cu 6, respectiv 5 puncte. (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: