Home / Sanatate / Gest nobil, demn de aplauze: tecuceni veniți la Bârlad să doneze sânge

Gest nobil, demn de aplauze: tecuceni veniți la Bârlad să doneze sânge

Gest nobil făcut de 20 de tecuceni care au venit în ultimele două zile să doneze sânge la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine din Bârlad.

Conștienți de importanța donării de sânge, care în ziua de astăzi este tot mai rară, comparativ cu nevoia de sânge salvator, mai mulți locuitori din Tecuci s-au mobilizat pe rețelele sociale și au venit să doneze sânge pentru a salva viața pacienților din județul Vaslui.

Au hotărât să doneze la Bârlad pentru că la Tecuci nu au punct de recoltate, iar până la Galați, unde există centru de transfuzii, este o distanță mai mare decât cea până la Bârlad. Tecucenii dornici să salveze vieți au donat miercuri și joi și se pare că vor veni din nou să doneze, pur și simplu din spirit umanitar, în iunie.

O mobilizare care trebuie lăudată, dar și un exemplu bun de urmat de către bârlădeni, vasluieni, ca de altfel toți cetățenii județului nostru care îndeplinesc toate criteriile de donare. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Proiectul Spitalului Municipal Vaslui în valoare de 84 milioane lei a intrat în procedura de selecție

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean ...

Județul nostru, controlat de Organizația Mondială pentru Sănătatea Animală din cauza focarelor de pestă porcină africană

Județul Vaslui va fi verificat, ...

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: