Home / Justitie / Prins cu inspecția tehnică și asigurarea falsificate

Prins cu inspecția tehnică și asigurarea falsificate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoutilitara pe care o conducea.

Ovidiu B., în vârstă de 57 de ani, a fost oprit în trafic marți, pentru un control de rutină pe raza localității Berezeni, în timp ce conducea o autoutilitară. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării și a dovezii efectuării inspecției tehnice periodice a autoutilitarei prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că are doar calitatea de șofer în cadrul firmei care are în proprietate autoutilitara în cauză și că nu are cunoștință despre faptul că documentele prezentate la controlul de frontieră sunt false.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: