Home / Social / Sora de doi ani a bebelușului ars în incendiul din satul E. Racoviță și bunica lor, cazați la o vecină

Sora de doi ani a bebelușului ars în incendiul din satul E. Racoviță și bunica lor, cazați la o vecină

Sora bebelușului dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu în locuința în care fusese lăsat dormind de mamă a ajuns, împreună cu bunica sa, la o vecină din sat, în condițiile în care casa a fost distrusă complet de flăcări. Băiețelul se află în stare gravă la un spital din București, iar mama sa este internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 
Suferință fără margini în familia din localitatea Emil Racoviță a cărei casă a fost mistuită de flăcări în incendiul de miercuri seară. Băiețelul de 11 luni a ajuns, cu un avion din Bacău, la un spital din București, cu arsuri pe 50% din suprafața corpului, cea mai gravă problemă fiind arsurile suferite la nivelul căilor respiratorii aeriene. De aceea, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale micuțului.
De asemenea, mama copilului a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui din cauza arsurilor suferite în momentul în care a intrat în casă ca să-și salveze băiatul. Acasă, dacă poate fi spus așa, au rămas fără acoperiș deasupra capului fiica de doi ani a tinerei de 23 de ani și mama acesteia din urmă.
“Am fost la locuința acestei familii încă de când se manifesta incendiul. Am reușit să le găsim unde să locuiască provizoriu până când le vom reconstrui casa, cu ajutorul comunității”, ne-a declarat primarul comunei Dănești, Neculai Ciofu.
Copila de doi ani și bunica sa au fost primiți în locuință de o vecină, care a spus că le va găzdui până când va fi nevoie. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: