Home / Social / Descoperire macabră în centrul Hușului. Un bărbat de 53 de ani, găsit mort în albia unui pârâu

Descoperire macabră în centrul Hușului. Un bărbat de 53 de ani, găsit mort în albia unui pârâu

Cadavrul unui bărbat de 53 de ani a fost descoperit, duminică, în albia unui pârâu ce trece prin zona centrală a municipiului Huși. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând a fi efectuată autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

Descoperire macabră în Huși făcută de un bărbat care trecea, duminică, prin zona vechii băi comunale din oraș. Cadavrul unui bărbat, inițial cu identitate necunoscută, zăcea cu fața în jos în albia unui pârâu care străbate orașul. Îngrozit, cel care a dat peste trupul neînsuflețit al bărbatului a sunat la numărul de urgență 112, anunțând Poliția.

În urma primelor cercetări efectuate în acest caz, s-a putut stabili identitatea persoanei respective. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Huși, care era divorțat și locuia singur. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului, acestea urmând a fi stabilite în urma autopsiei cadavrului preluat de Serviciul de Medicină Legală”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși au întocmit dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: