Home / Social / Alo, Enel! Mulți bârlădeni nu și-au primit facturile!

Alo, Enel! Mulți bârlădeni nu și-au primit facturile!

Nemulțumire mare în rândul multor bârlădeni, care așteaptă de multe zile să intre în posesia facturilor la gaz și energie electrică. Societatea Enel, cu care unii bârlădeni au încheiat contract, nu a apelat la serviciile Poștei Române, pentru distribuirea facturilor, ci la o firmă de curierat. Angajații acestei firme au distribuit doar o parte din facturi, restul neștiindu-se unde au ajuns.

„Am aflat că nu Poșta distribuie facturile de la Enel, ci o altă firmă. Mi-a spus cineva că firma asta ar avea sediul vizavi de Cercul Militar. Am mers acolo și mi s-a spus că ei distribuie doar facturile pentru E.ON și nu știu cine se ocupă de distribuirea facturilor Enel. N-am primit nici până acum facturile la gaz și curent și nu știu cât trebuie să achit. Am sunat la numărul de telefon de pe facturile vechi, dar nu am reușit să vorbesc cu nimeni, pentru că robotul mă lasă în așteptare zeci de minute. Nu sunt singurul. În oraș sunt foarte mulți bârlădeni care au pățit la fel ca mine și eu cred că cineva trebuie să răspundă pentru asta.”, ne-a declarat un cetățean nemulțumit de serviciile acestei firme.

Pentru a nu plăti penalități, bârlădenii aflați în această situație au mers cu facturile la bancă sau la punctele de plată pentru a achita consumul de energie și gaz la valoarea lunii trecute.

„Oamenii din cartier, de aici, vin să achite facturile la gaz și lumină în magazinul meu, unde am un punct de plată a facturilor. Luna aceasta, i-am auzit pe foarte mulți că nu știu cât să plătească pentru energie și gaz, pentru că nu au primit facturile, deși termenul scadent a trecut. Plătește fiecare cât crede că a consumat. Nu mi se pare normal, dar nu au ce face.”, a menționat proprietarul unui magazin din zona Pieței Mici.

Oamenii se tem ca nu cumva firma de curierat, al cărei nume încă nu l-au aflat, să nu procedeze așa cum s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când facturile la energie au fost găsite aruncate printre blocuri, sau chiar la container. Unii bârlădeni sunt cu atât mai revoltați cu cât au semnat contractul, neștiind că își vor schimba furnizorul de energie sau gaz.

Reporterul Est News a încercat să ia legătura cu reprezentanții Enel, dar fără succes. Poate că, după acest articol vor afla, dacă nu știau, cât de serioasă este firma cu care au încheiat contract pentru distribuirea facturilor și vor face ceva pentru ca oamenii să-și primească facturile. (Mihaela NICULESCU)

 

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: