Home / Sanatate / Au început lucrările la pavilionul pentru spitalizarea de zi din cadrul Spitalului Județean Vaslui

Au început lucrările la pavilionul pentru spitalizarea de zi din cadrul Spitalului Județean Vaslui

Lucrările la pavilionul pentru spitalizarea de zi de la cea mai mare unitate spitalicească din județ au fost începute în forță de firma care a câștigat licitația pentru realizarea acestui obiectiv care are ca termen de finalizare luna aprilie 2020. Cu o suprafață de 300 de metri pătrați, noua construcție, în valoare de 2,4 milioane de lei, va avea o capacitate de 28 de paturi, la care se mai adaugă vestiare, recepție, băi și cabinete medicale de specialitate.

Încălzirea vremii a fost prilej bun pentru firma care a câștigat licitația pentru realizarea pavilionului pentru spitalizarea de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui să se apuce de treabă. Deja a fost săpată groapa în care se va realiza fundația pentru viitoarea construcție, după ce în toamna anului trecut s-a făcut de către aceeași societate devierea rețelelor de canalizare care treceau prin respectiva zonă.

Noi sperăm ca firma care derulează lucrările la acest nou obiectiv din incinta spitalului să respecte termenul din contract de recepție finală în luna aprilie 2020. Această investiție este absolut necesară pentru că ne obligă legislația sanitară în domeniu”, ne-a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Noua clădire va fi ridicată în spatele corpului principal al spitalului, în zona bucătăriei. Pavilionul se va întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați și va fi dotat cu 28 de paturi, vestiare, recepție, băi și cabinete medicale de specialitate. De precizat că și Spitalul Județean de Urgență Vaslui a fost reabilitat recent cu suma totală de 15 milioane de euro, bani proveniți, în cea mai mare parte, de la bugetul Uniunii Europene. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

Vaccin pe risc propriu! La Spitalul “Beldiman”, protocolul medical nu prevede testarea la antirabic

Nu și-a însușit bine cursurile ...

Investiții de milioane de euro în sănătate, pentru ca județul Vaslui să devină unul din centrele medicale importante din Moldova

de Dănuț CIOBANU Investițiile în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: