Home / Justitie / Bărbat cercetat pentru delapidare, după ce și-a însușit 47.000 de lei de la firma de curierat la care lucra

Bărbat cercetat pentru delapidare, după ce și-a însușit 47.000 de lei de la firma de curierat la care lucra

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Huși, este cercetat pentru delapidare de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui, după ce și-ar fi însușit suma de 47.000 de lei de la o firmă de curierat la care era angajat.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, care în perioada septembrie-noiembrie 2018 și-a însușit din gestiunea societății la care era angajat peste 47.000 lei. Bărbatul era angajatul unei societăți comerciale cu obiect de activitate servicii de curierat iar banii delapidați reprezintă contravaloarea mai multor colete livrate către diferiți clienți ai societății, bani pe care cel în cauză i-a încasat și pe care nu i-a mai predat societății”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au dispus ca bărbatul să fie plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: