Home / Social / Dosar penal la Vaslui în urma protestului ”#șîeu”, după ce un șofer a pretins că i s-a stricat mașina în centrul orașului

Dosar penal la Vaslui în urma protestului ”#șîeu”, după ce un șofer a pretins că i s-a stricat mașina în centrul orașului

Protestul pentru construirea de autostrăzi intitulat sugestiv ”#șîeu” s-a lăsat cu anchetă din partea Poliției Vaslui. Și asta după ce un conducător auto, primul din coloana care s-a format în spatele său în centrul municipiului Vaslui, ar fi blocat intenționat traficul pentru a putea participa la acțiunea inițiată de un om de afaceri din Suceava.

Cei care au chemat Poliția Rutieră la fața locului au fost polițiștii locali pe motiv că șoferul de 29 de ani refuză să elibereze bulevardul Ștefan cel Mare pe un sector pe care se poate circula doar pe un singur sens.

Înainte de a ne sesiza, polițiștii locali s-ar fi oferit să-l ajute pe conducătorul auto să împingă autoturismul până în zona de drum cu două benzi, însă ar fi refuzat, susținând că așteaptă un autovehicul cu platformă pentru a fi ridicat. Ulterior, a acceptat să fie împins, iar autoturismul tânărului de 29 de ani a pornit imediat după ce și-a conectat bornele bateriei la o altă mașină”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii desfășoară cercetări în acest caz ”in rem”, deocamdată, adică doar pentru faptă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: