Home / Social / Ofertă dubioasă pentru fete serioase – masaj erotic

Ofertă dubioasă pentru fete serioase – masaj erotic

Se caută „profesioniste” pentru a fi angajate la un salon de masaj… erotic. Informația nu ne-a fost furnizată prin AJOFM, ci prin niște afișe lipite la nici 20 de metri de strada principală din Bârlad, unul pe un stâlp și altul pe un copac.

Singura cerință precizată pe afiș este ca solicitantele să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Am încercat să aflăm mai multe date despre acest salon, la numărul de telefon de pe afiș. O voce foarte sexy ne-a informat că salonul cu pricina este în Suceava, că activitatea desfășurată de maseuzele care vor fi angajate nu este una sexuală, ci doar erotică și că nu este necesar ca doritoarele să aibă calificare pentru masaj. Acestea vor trebui să se prezinte la Suceava la un interviu, în urma căruia, angajatorul va decide dacă va încheia contract cu ele sau nu, unul dintre criterii fiind aspectul fizic, celelalte cerințe urmând să le afle direct de la patron.
Așa cum scrie și pe afiș, veniturile promise maseuzelor sunt cuprinse între 2.000 și 3.000 de euro, cazarea este gratuită, la fel ca și transportul către Suceava. Se mai specifică și că angajările se fac în condiții legale, de lux, numai că se cere multă… seriozitate.

Curios să vadă afișul respectiv, un bârlădean între două vârste a citit anunțul, după care, enervat, l-a smuls, l-a împăturit și l-a aruncat.
„Am ajuns rău. Locuri de muncă la Bârlad sunt puține, absolvenți de liceu mulți și șomeri. Fetele noastre pot fi încântate de salariile oferite, cel puțin pe hârtie, și intră fără să vrea într-un joc periculos. Această firmă, care racolează fete pentru servicii de masaj erotic, s-a orientat bine spre zona noastră, unde sărăcia este la ea acasă. Nu știu cât de legală este firma asta, dacă a ajuns să lipească anunțuri prin copaci. Mă tem că în spatele acestor anunțuri se ascund lucruri foarte grave. Dar nu e treaba mea să verific, pentru că sunt instituții ale statului care o pot face”, a spus bârlădeanul indignat de anunț. (Paul Alexa)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: