Home / Justitie / Primarul comunei Gherghești, amendat pentru că a adresat injurii unor polițiști

Primarul comunei Gherghești, amendat pentru că a adresat injurii unor polițiști

Nixon Ibănescu, primarul comunei Gherghești a fost amendat, după ce a făcut scandal în urma unui control al polițiștilor și le-a adresat acestora injurii.

Incidentul s-a produs sâmbătă seară, după ce un microbuz cu elevi din comună, care se întorceau de la o competiție școlară, a fost oprit în trafic, fiind depistat cu ITP-ul expirat și fără licență de transport. Ibănescu a ajuns la fața locului și, nervos foc, i-a luat la rost pe polițiști pe motiv că aceștia nu au închis ochii în fața neregulilor descoperite, prezența copiilor fiind principalul lui argument.

”La ora 21,37, pe raza comunei Puiești, polițiștii au oprit pentru control un microbuz, în care se aflau 11 elevi și un cadru didactic. I s-a solicitat conducătorului auto să prezinte documentele necesare unei astfel de deplasări. Astfel, s-a constatat ca autovehiculul are ITP-ul expirat din data de 4 martie 2019, iar licența de transport era valabilă pentru perioada 24.05.2016 – 23.05.2017. Având în vedere cele constatate, conducătorul autovehiculului a fost sancționat conform legilor, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, eliberându-se o dovadă, fără drept de circulație. La fața locului a sosit și un oficial al comunei Gherghești, care a adresat cuvinte jignitoare polițiștilor, fapt pentru care a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991. Ulterior, cei care dețineau microbuzul depistat de polițiști au trimis un alt mijloc de transport, iar minorii au plecat spre domiciliu, în jurul orei 23,50”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: