Home / Social / Bărbatul găsit decedat lângă fosta baie comunală din Huși, angajat al Finanțelor Publice, a murit înecat

Bărbatul găsit decedat lângă fosta baie comunală din Huși, angajat al Finanțelor Publice, a murit înecat

Bărbatul de 53 de ani, al cărui cadavru a fost descoperit, duminică, în albia unui pârâu ce trece prin zona centrală a municipiului Huși, a murit înecat, arată raportul preliminar al medicilor legiști. Fost angajat al Finanțelor Publice Huși, Costel Hagiu era divorțat și locuia singur, în momentul de față neexistând suspiciuni cu privire la cauza decesului.

O parte din misterul morții bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit într-un pârâu din zona centrală a municipiului Huși a fost elucidat. Medicii legiști au stabilit, în urma efectuării autopsiei, că Hagiu Costel, angajat al Finanțelor Publice, a murit în urma asfixiei prin înec. Bărbatul de 53 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut, cel mai probabil, cu fața în apa pârâiașului în care a fost descoperit, în ciuda faptului că nivelul acestuia era foarte mic.

În consecință, polițiștii continuă cercetările în acest caz de moarte suspectă, deși nu s-au descoperit urme de violență pe corp la examinarea cadavrului de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală Vaslui. Din câte se pare, Costel Hagiu a fost văzut ultima dată în viață cu o zi înainte, atunci când a participat la un parastas la un restaurant din municipiul Huși. Duminică dimineață, cadavrul său a fost descoperit de către un localnic zăcând în albia unui pârâu, cu fața în jos. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: