Home / Sport / Duminică a avut loc la Huși etapa județeană la minihandbal băieți

Duminică a avut loc la Huși etapa județeană la minihandbal băieți

Asociația Județeană de Handbal (AJH) Vaslui a organizat duminică etapa județeană la minihandbal băieți. Competiția s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național „Cuza Vodă ” Huși. Jocurile au fost arbitrate de elevii Octavian Popovici și Ștefan Oțel.

Au participat handbaliștii de la A.S „George Tutoveanu” Bârlad (pregătită de profesorii Adrian Todireasa și Mădălin Barbu), A.S „Blue Stars” Huși (antrenori Costel Săcăleanu și Carmen Săcăleanu), A.C.S „Campionii” Negrești” (pregătiți de profesorul Gheorghe Mogâldea), C.S Handbal Kids Joy Vaslui (antrenori Sebastian Hagiu și Marius Păcuraru) și Liceul cu Program Sportiv Vaslui (pregătiți de Sorin Onofrei), Cele cinci echipe vor participa la faza pe Euro-regiune, care va fi organizată în perioada următoare.

„La această competiție s-au desfășurat jocuri frumoase și foarte disputate în care micii handbaliști au dovedit că în județul Vaslui există foarte mulți copii talentați, care au aptitudini deosebite pentru practicarea jocului de handbal. Felicitări echipelor participante, domnilor profesori care le pregătesc și mult succes în continuare. Mulțumim conducerii Colegiului Național ”Cuza Vodă” Huși pentru găzduire”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, președintele Asociației Județene de Handbal Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: