Google+
Home » Administratie » Iluminat public pe leduri în tot municipiul Vaslui. Banii vor veni de la Uniunea Europeană

Iluminat public pe leduri în tot municipiul Vaslui. Banii vor veni de la Uniunea Europeană

Municipiul Vaslui ar putea fi, în următorii ani, beneficiarul iluminatului public pe leduri atât în zona orășenească cât și în suburbii. Autoritățile locale au depus un proiect de peste cinci milioane de euro atât pentru schimbarea corpurilor de iluminat cât și a stâlpilor din Vaslui.

Iluminatul public din municipiul Vaslui se va schimba radical în perioada următoare. Și asta datorită înlocuirii tuturor corpurilor peste 3.200 de corpuri de iluminat din oraș, printr-un proiect european al primăriei, în valoare de cinci milioane de euro, depus la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est.

Proiectul de trecut de faza de verificare și acum se așteaptă semnarea contractului de finanțare”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Până la aprobarea proiectului, autoritățile vasluiene nu au stat degeaba. Până în prezent, au fost montate 500 de lămpi cu leduri cu lumină caldă în suburbiile Brodoc, Rediu și Viișoara. Celelalte două suburbii, Bahnari și Moara Grecilor, vor fi prinse în proiectul care va vizează înlocuirea corpurilor de iluminat din municipiu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: