Home / Sanatate / Încă un pas către normalitate: CJTS Bârlad a beneficiat de o nouă sponsorizare

Încă un pas către normalitate: CJTS Bârlad a beneficiat de o nouă sponsorizare

de Mihaela NICULESCU

Un dar frumos de primăvară, primit de Centrul Județean de Transfuzii Sanguine din Bârlad, din partea unei organizații neguvernamentale.

După ce acum două săptămâni Asociația „React”, în parteneriat cu o firmă privată de telefonie, a executat lucrări de renovare și modernizare a spațiilor destinate donatorilor, în urmă cu două zile au făcut o nouă surpriză centrului. Acesta a fost dotat cu scaune pentru așteptare (ceea ce n-a mai avut de zeci de ani), cu canapele, cu jaluzele verticale, dar și cu alte obiecte de mobilier: mese, birouri și cuiere.

În sfârșit, unitatea sanitară are un aspect civilizat, condiții optime atât pentru donatori, cât și pentru personalul medical.

„Mulțumim celor care s-au gândit și la centrele de recoltare a sângelui. Campania celor de la Vodafone și REACT ne-a ajutat enorm, pe noi ca instituție și implicit și pacienții. Donatorii au acum un confort crescut, sunt scaune pentru așteptare, atât în hol, cât și în antecamera cabinetului de consultații. Au culoarea roșie, la fel ca cea a sângelui de care atâția oameni au nevoie în țară, dar și în orașul nostru. Antecamera are acum o masă, la care se poate bea un pahar cu apă sau se poate scrie ceva. Are cuiere unde donatorii să își pună hainele. Este un progres pentru noi și nu putem fi decât profund recunoscători celor care ne-au întins o mână de ajutor în acest an, dar și celor de la Rotary Bârlad, care anul trecut au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unei centrale termice pe gaz, cu care este încălzit sediul nostru acum”, a declarat pentru Est News Violeta Nistor, directoarea CJTS din Bârlad.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: