Home / Sport / Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui joacă sâmbătă cu CSS Slobozia

Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui joacă sâmbătă cu CSS Slobozia

Echipa de handbal junioare 3 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui va căuta sâmbătă, de la ora 11.00, prima victorie în Grupa Valoare. Vasluiencele o vor înfrunta, în sala Andreea Nica din Slobozia, pe CSS din localitate.

LPS Vaslui a făcut un meci mare etapa trecută, ținând aproape de CSM Galați 1, echipă care a avut un parcurs perfect în grupa geografică, cu 20 de victorii din tot atâtea partide. Gălățencele conduceau la pauză cu patru goluri, scor 15 – 19, însă în partea secundă vasluiencele au arătat un joc ceva mai sigur. Din păcate nu a fost suficient pentru a obține vreun punct, scor final 24 – 26.

CSS Slobozia a pierdut fără drept de apel în fața celor de la CS OK Sport Onești, echipă pe care LPS Vaslui a înfruntat-o în grupa geografică. Oneștencele au intrat la pauză cu avantaj de 15 goluri, scor 31 – 15 și au zburdat și în partea secundă, scor final 49 – 24. Proporțiile scorului din acest meci, dar și jocul curajos al vasluiencelor din prima etapă, ne dau motive de încredere că LPS Vaslui poate obține victoria cu fetele din Slobozia. CS Ok Sport Onești este o echipă puternică, însă care nu a reușit să le învinge pe vasluience fără o luptă aprigă, scor 38 – 34 și 43 – 37.

CSS Bacău, cealaltă echipă pe care vasluiencele o vor reîntâlni, după ce au înfruntat-o în grupele geografice, a reușit de asemenea o victorie la scor. Băcăuancele au trecut cu 36 – 18 de CSS Galați, o altă echipă care pare sub nivelul vasluiencelor.

La Turneul Final Valoare se vor califica doar primele două clasate la finalul celor zece partide din Grupele Valoare, astfel că vasluiencele au nevoie de concentrare maximă și o formă de invidiat, pentru a surclasa cinci dintre adversare.

Momentan lider este CS OK Sport Onești, cu 3 puncte. Completează podiumul CSS Bacău și CSS Galați 1, ambele cu 2 puncte. CSS Slobozia are 1 punct, iar LPS Vaslui și CSS Galați 1 au 0 puncte.

În etapa a doua din Grupele Valoare va avea loc o confruntare de foc, între CSS Bacău și CS Ok Sport Onești. În cealaltă partidă se vor înfrunta reprezentantele județului Galați. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: