Google+
Home » Social » Sute de persoane au solicitat audiențe la Casa Județeană de Pensii Vaslui

Sute de persoane au solicitat audiențe la Casa Județeană de Pensii Vaslui

În luna februarie 2019, Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui a soluționat 38 petiții formulate de pensionarii vasluieni. Principalele solicitări și nemulțumiri ale petiționarilor sunt legate de cuantumul mic al pensiei, nevalorificarea la stabilirea pensiilor sau în cadrul operațiunii de recalcularea pensiilor a adeverințelor privind încadrarea în grupa a II-a de muncă, neacordarea punctajului suplimentar pentru perioade lucrate în condiții deosebite după data de 1 aprilie 2001.

Loredana Enache, purtător de cuvânt al CJP Vaslui, ne-a spus că în anul trecut s-au înscris în audiență 1.421 de persoane. De asemenea, peste 3.500 de vasluieni au solicitat în anul 2017 audiențe la CJP Vaslui. Conducerea CJP Vaslui are audiențe o dată pe lună în municipiile Bârlad, Huși și în orașul Negrești, în timp ce la Vaslui au loc audiențe zilnic.

„Problemele semnalate de cetățeni constituie o prioritate pentru instituția noastră. Astfel, orice solicitare primită din partea contribuabililor este tratată cu maximă responsabilitate și se fac eforturi atât pentru identificarea sursei generatoare de nemulțumiri, cât și pentru înlăturarea sau diminuarea acestora”, a spus Loredana Enache.

La sfârșitul anului 2018, numărul pensionarilor din județul Vaslui era de 95.983 pensionari, dintre care 81.940 erau pensionari din sectorul de stat și 14.043 erau pensionari din sectorul agricol. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: