Home / Social / ULTIMA ORĂ Biciclist din Bârlad, în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină în cartierul Podeni

ULTIMA ORĂ Biciclist din Bârlad, în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină în cartierul Podeni

Un bărbat din Bârlad, în vârstă de 53 de ani, a ajuns în stare gravă la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului ”Elena Beldiman”, în această după-amiază, după ce a fost lovit de un autoturism. Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Alexandru Vlahuță și Păcii, din cartierul Podeni și, din primele constatări ale polițiștilor vinovat ar fi chiar bărbatul rănit.

”Acesta se deplasa pe bicicletă, pe un drum fără prioritate, iar șoferul autoturismului, care circula regulamentar, nu a avut timp să evite impactul”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Biciclistul a fost transportat la spital cu ambulanța.

”Pacientul prezintă o stare generală gravă, având traumatism cranio-facial sever, precum și traumatism toraco-abdominal. Bărbatul este confuz, dezorientat, iar medicii încearcă să-l stabilizeze. El va fi investigat imagistic pentru o diagnosticare precisă”, a declarat, pentru Est News, dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: