Home / Administratie / Reiser SA, pregătită să înceapă lucrările de întreținere a străzilor. Consiliul Local Bârlad stabilește, astăzi, ce străzi vor intra în reparații

Reiser SA, pregătită să înceapă lucrările de întreținere a străzilor. Consiliul Local Bârlad stabilește, astăzi, ce străzi vor intra în reparații

Se fac probe la stația de mixturi asfaltice de la SC Reiser Bârlad, care, pe timpul iernii, a fost într-un proces de întreținere anuală. De luni, practic, se poate intra în teren pentru realizarea lucrărilor de întreținere a străzilor din oraș. Deocamdată, nu se știe care este planul lucrărilor de întreținere a străzilor, acesta urmând a fi votat astăzi, în ședința Consiliului Local.

Zăpada, dar și materialul antiderapant, alături de traficul intens, au creat adevărate cratere pe majoritatea străzilor din Bârlad. În perioada 4 februarie – 20 martie, s-au realizat plombări cu asfalt la rece, pe arterele cele mai afectate, unde gropile reprezentau un pericol pentru integritatea mașinilor și chiar a pasagerilor.

„Am intervenit în ultima lună și jumătate pe mai multe porțiuni de carosabil. S-a turnat asfalt pe strada Nicolae Iorga (zona Podului Verde), pe strada Dragoș Vodă, spre CUP, pe strada Ion Popescu (în zona sensului giratoriu de la Piață), pe strada Vasile Pârvan, pe strada 1 Decembrie (zona Stomatologie), pe Bulevardul Epureanu (de la Grădinița 4 până la Grădină), pe strada Siret și pe alte porțiuni de stradă afectate serios”, a declarat, pentru Est News, Viorel Bordeianu – inginer șef al SC Reiser.
În această perioadă s-au realizat lucrări de întreținere obligatorii, absolut necesare pentru menținerea într-o stare cât de cât funcțională a suprafețelor carosabile. În funcție de contractul care se va încheia cu Primăria, se va putea turna asfalt și pe porțiuni mai mari de stradă, nu doar punctual, pe găurile din asfalt. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: