Home / Politic / ADER, cel mai nou partid politic din România, a apărut și în județul Vaslui

ADER, cel mai nou partid politic din România, a apărut și în județul Vaslui

Un nou partid politic în România are, de vineri, 22 martie, filială și în județul Vaslui. Este vorba de ADER (Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție). Conferința de constituire a organizației județene a avut loc la Bârlad, în sala mică a Cinematografului ”Victoria”, în prezența câtorva zeci de membri, dar și ai liderilor de la centru ai acestei formațiuni politice: Neculai Onțanu (fost primar al Sectorului 2 București) și generalii în rezervă Vasile Ciornei și Constantin Răileanu.

 

În cadrul Conferinței a fost validată structura de conducere a organizației județene a ADER. În funcția de președinte a fost ales Nicolae Bădeanu, în cea de secretar general – Eduard Veselu, membrii Biroului Executiv al organizației județene a ADER fiind desemnați următorii: Nicolae Bădeanu, Eduard Veselu, Valentin Nistor, Alina Melania Veselu, Georgiana Munteanu, Ciprian Trandafir, Ioan Bulgaru, Nelu Cireș, Nicu Cernovalic, Marian Cârjan, Sabina Elena Balan, Cristina Sava și Elena Cozma.

Pe rând, reprezentanții de la centru ai ADER au salutat prezența numeroasă a tinerilor, i-au felicitat pentru drumul pe care l-au ales în viața politică și i-au încurajat să fie perseverenți în a atrage și alți membri.

Neculai Onțanu a subliniat că ADER este un partid național, nefiind nici de stânga, dar nici de dreapta.

”Cei care s-au succedat la guvernarea României au avut grijă să facă un talmeș-balmeș din aceste direcții, au compromis atât ideile de stânga, cât și pe cele de dreapta, așa încât oamenii nu mai știu care sunt într-o poziție și care sunt în cealaltă. Lumea e bulversată, dezamăgită și s-a săturat să fie mințită. Noi credem că un partid, dincolo de direcții și orientări, trebuie să țină cu țara lui, să-i apere resursele și să le valorifice. Pentru că nu este normal să le dăm aurul unui popor, gazele din Marea Neagră altui popor, pădurile să le vindem străinilor și tot așa. Nu e normal să stăm liniștiți când patru milioane de români, cu vârste între 20 și 45 de ani, care reprezintă forța activă a României, să muncească în alte țări”, a spus Onțanu.

Liderul formațiunii a combătut virulent modelul de guvernare al PSD – ALDE, pe care l-a catalogat ca fiind unul ”falimentar”: ”Este dezastruos acest model bazat pe consum și nu pe investiții. PSD și ALDE, în loc să-l ironizeze și să-l discrediteze pe omul de afaceri care a construit acel metru de autostradă, mai bine l-ar asculta și ar învăța de la el cum se fac afacerile oneste, profitabile. În loc să facă asta, partidele de guvernământ transformă țara într-un stat al asistaților social. Din păcate, Vaslui e vârf de lance pentru această categorie și pentru sărăcia din România”. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Președintele PNL Vaslui, fiul consilierului județean Simona Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Președintele Organizației Municipale Vaslui a ...

Firmele de construcții care execută lucrări la proiectele PNDL 2 și-au primit banii

de Dănuț CIOBANU Constructorii care ...

PSD Vaslui amână alegerile interne cu un an. Locale și parlamentarele, decisive pentru cine va conduce partidul

Alegerile pentru noua structură de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: