Home / Justitie / Accident spectaculos în suburbia Brodoc, cu o mașină răsturnată și o persoană rănită

Accident spectaculos în suburbia Brodoc, cu o mașină răsturnată și o persoană rănită

Un accident spectaculos s-a petrecut pe drumul principal din Brodoc, suburbie a municipiului Vaslui, după ce două mașini au intrat în coliziune din cauza neatenției în conducere a unuia din șoferi, un bărbat de 46 de ani. În urma impactului, unul din autoturisme s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia a fost rănit ușor, motiv pentru care a refuzat transportul la spital.

Neatenția în conducere a unui șofer din municipiul Vaslui îl putea costa viața. Și asta după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani, din localitatea Deleni, ceea ce a condus la răsturnarea acesteia. Accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul de 46 de ani a încercat să vireze la stânga pe o stradă lăturalnică din suburbia Brodoc.

În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Șoferul rănit ușor a refuzat transportul la spital”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Agenții de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 46 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: