Home / Justitie / Accident spectaculos în suburbia Brodoc, cu o mașină răsturnată și o persoană rănită

Accident spectaculos în suburbia Brodoc, cu o mașină răsturnată și o persoană rănită

Un accident spectaculos s-a petrecut pe drumul principal din Brodoc, suburbie a municipiului Vaslui, după ce două mașini au intrat în coliziune din cauza neatenției în conducere a unuia din șoferi, un bărbat de 46 de ani. În urma impactului, unul din autoturisme s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia a fost rănit ușor, motiv pentru care a refuzat transportul la spital.

Neatenția în conducere a unui șofer din municipiul Vaslui îl putea costa viața. Și asta după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani, din localitatea Deleni, ceea ce a condus la răsturnarea acesteia. Accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul de 46 de ani a încercat să vireze la stânga pe o stradă lăturalnică din suburbia Brodoc.

În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Șoferul rănit ușor a refuzat transportul la spital”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Agenții de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 46 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: