Home / Sport / Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui merg mai departe în Cupa României

Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui merg mai departe în Cupa României

Se cerne sita și suntem din ce în ce mai aproape de a afla configurația finală a semifinalelor fazei județene a Cupei României la fotbal. Pe culoarul Ligii a V-a au mai rămas în cursă patru echipe, dintre care doar una le va înfrunta pe echipele de Liga a IV-a pentru o șansă la trofeu.

Avântul Zăpodeni a învins-o duminică pe Vulturul Bălteni, scor 4 – 1. Inter Sport Vaslui a avut și ea o misiune ușoară în fața celor de la Viitorul Rebricea, scor 8 – 1. În penultima etapă de pe culoarul Ligii a V-a s-au mai calificat FC Ghergheleu, care a câștigat la masa verde cu Victoria Muntenii de Jos, scor 3- 0 și FC Crețești, care a trecut cu 4 – 0 de Avântul Solești. Vor avea loc disputele FC Crețești – Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui – FC Ghergheleu.

Rapid Brodoc, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Hușana Huși, și-a aflat adversarele de pe culoarul Ligii a IV-a. CSM FC Vaslui s-a calificat mai departe după ce a învins-o fără drept de apel pe Juventus Fălciu, scor 7 – 0. A obținut biletele pentru semifinale și Atletic Club Bârlad, care a învins-o la masa verde pe Flacăra Muntenii de Sus, care nu s-a prezentat la meci. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: