Home / Sport / Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui merg mai departe în Cupa României

Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui merg mai departe în Cupa României

Se cerne sita și suntem din ce în ce mai aproape de a afla configurația finală a semifinalelor fazei județene a Cupei României la fotbal. Pe culoarul Ligii a V-a au mai rămas în cursă patru echipe, dintre care doar una le va înfrunta pe echipele de Liga a IV-a pentru o șansă la trofeu.

Avântul Zăpodeni a învins-o duminică pe Vulturul Bălteni, scor 4 – 1. Inter Sport Vaslui a avut și ea o misiune ușoară în fața celor de la Viitorul Rebricea, scor 8 – 1. În penultima etapă de pe culoarul Ligii a V-a s-au mai calificat FC Ghergheleu, care a câștigat la masa verde cu Victoria Muntenii de Jos, scor 3- 0 și FC Crețești, care a trecut cu 4 – 0 de Avântul Solești. Vor avea loc disputele FC Crețești – Avântul Zăpodeni și Inter Sport Vaslui – FC Ghergheleu.

Rapid Brodoc, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Hușana Huși, și-a aflat adversarele de pe culoarul Ligii a IV-a. CSM FC Vaslui s-a calificat mai departe după ce a învins-o fără drept de apel pe Juventus Fălciu, scor 7 – 0. A obținut biletele pentru semifinale și Atletic Club Bârlad, care a învins-o la masa verde pe Flacăra Muntenii de Sus, care nu s-a prezentat la meci. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: