Home / Justitie / Recidivist din Huși, arestat după ce a încercat să violeze o fată de 14 ani în scara unui bloc

Recidivist din Huși, arestat după ce a încercat să violeze o fată de 14 ani în scara unui bloc

Un tânăr din municipiul Huși, condamnat în urmă cu câțiva ani la închisoare pentru o agresiune sexuală, a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o fată de 14 ani în scara blocului în care acestea locuiește. Copila a reușit să scape pentru că a început să strige după ajutor.

Eleva mergea spre casă în momentul în care tânărul de 24 de ani s-a năpustit asupra sa, cu pantalonii dați jos, în scara blocului. Conștientă de ceea ce i se poate întâmpla, fata a început să fugă pe scări spre ușa apartamentului în care locuia, însă individul a reușit să o ajungă din urmă și să-i pună mâna în zona intimă. Evident, copila a început să strige după ajutor, astfel încât Marian Păduraru și-a tras pantalonii pe el și a fugit din scară de frică să nu fie prins. Ajunsă în casă, eleva a povestit părinților ce i s-a întâmplat, fiind anunțată poliția. Pe baza descrierilor făcute de copilă, polițiștii au reușit să-l prindă în aceeași zi pe tânărul de 24 de ani, acesta fiind reținut.

Autorul a fost prezentat în instanță cu propunerea de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de 30 de zile sub acuzația de agresiune sexuală”, ne-a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În urmă cu șapte ani, Marian Păduraru a fost condamnat la un an de închisoare după ce a încercat să violeze o tânără de 25 de ani pe o stradă din municipiul Huși. Și atunci, victima a reușit să scape după ce a strigat după ajutor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: