Google+
Home » Administratie » 1 aprilie – ultima zi cu reducere la impozite pentru contribuabilii bârlădeni

1 aprilie – ultima zi cu reducere la impozite pentru contribuabilii bârlădeni

Mulți bârlădeni nu vor să piardă bonificația de care beneficiază la achitarea integrală a impozitelor locale. Anul acesta, termenul până la care pot beneficia de reducerea cu 10% a impozitului s-a prelungit cu o zi.

Pentru că termenul limită legal, 31 martie, cade într-o zi de duminică, data până la care contribuabilii din Bârlad vor putea beneficia de bonificație este luni, 1 aprilie, ora 16.

În ultimele zile, numărul celor care au dorit să-și achite impozitul integral a fost tot mai mare, în unele zile formându-se cozi destul de mari la ghișeele de la Taxe și impozite, din cadrul Primăriei. Bârlădenii care au de achitat un impozit de 50 de lei sau mai mic vor fi nevoiți să îl achite integral până pe 1 aprilie inclusiv, pentru a nu plăti penalități. Cei cu impozite mai mari de 50 de lei au posibilitatea de a-l achita în două rate egale – jumătate din valoare până la 1 aprilie, iar cealaltă jumătate, până pe 30 septembrie, fără a plăti penalități. Cei care nu vor respecta termenele prevăzute de lege vor fi taxați suplimentar cu 0,01% pentru fiecare zi de întârziere. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: