Home / Justitie / Carambol la intrarea în municipiul Vaslui. Un șofer a ajuns la spital

Carambol la intrarea în municipiul Vaslui. Un șofer a ajuns la spital

Trei mașini au fost implicate, marți după-amiază, într-un carambol petrecut la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bârlad, după ce șoferul unuia dintre autovehicule a fost lovit de o autoplatformă a cărui conducător auto nu a acordat, se pare, prioritate de trecere. Un bărbat de 60 de ani, din județul Iași, a ajuns la spital, polițiștii întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident spectaculos în dreptul fostei fabrici de cânepă din Vaslui, de pe drumul național DN 24, spre ieșirea din municipiul reședință. Un autoturism a cărui șofer de 62 de ani încerca să părăsească șoseaua în urma unui viraj la stânga a fost lovit în plin de o autoplatformă condusă de un tânăr de 36 de ani. În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto de 62 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: