Home / Sanatate / Contractele cu furnizorii din județ de servicii medicale, dispozitive și medicamente, prelungite din nou, până la 30 iunie

Contractele cu furnizorii din județ de servicii medicale, dispozitive și medicamente, prelungite din nou, până la 30 iunie

Contractele cu cei 390 de furnizori din județ de servicii medicale, medicamente gratuite și compensate, materiale și dispozitive medicale au fost prelungite de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui până la 30 iunie 2019. La fel ca și în primul trimestru din acest an, instituția va încheia acte adiționale pentru lunile aprilie, mai și iunie cu prestatorii de servicii medicale.

CJAS Vaslui a prelungit, până la sfârșitul lui iunie, termenul de aplicare a prevederilor ordinului comun al Ministerului Sănătății și a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate 397/836/2018 care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 și 2019. În consecință, toți cei 390 de furnizori vor presta serviciile medicale în aceleași condiții ca și până acum.

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate încheie pentru lunile aprilie – iunie 2019 acte adiționale la contractele derulate de instituție în anul 2018 cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale în județul Vaslui”, ne-a declarat ne-a declarat directorul CJAS Vaslui, Mihaela Chitariu.

Așa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani, noile contracte cu furnizorii de servicii se vor încheia, cel mai probabil, în luna iunie, cu intrarea lor în vigoare de la 1 iulie. Cei mai mulți furnizori din județ aflați în relații cu Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui sunt medicii de familie (157), farmaciile (57) și firmele de distribuție a dispozitivelor medicale (54). (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

CL Vaslui acordă Spitalului Județean de Urgență un ajutor financiar de 500.000 de lei

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în ședința din ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: